Welkom bij Viking Line

Vaar met de Viking Line ferry naar de Ålland eilanden, Turku, Stockholm, Tallinn of Helsinki. Een ferry overtocht met Viking Line betekend dat u ontspannen op uw bestemming aankomt. Met de auto, uw fiets of te voet voor een vakantie in Scandinavië. Zo maakt u gemakkelijk een stedenreis naar Helsinki en Stockholm of bezoekt u eens de Alland-eilanden op uw eigen tempo!

Aan boord

Wij zien graag dat onze reizigers genieten en zichzelf vermaken. Daarom hebben wij op al onze schepen een breed aanbod van voorzieningen. Geniet van het dansen, de entertainment en het heerlijke eten dat vers wordt bereid. Of geniet van fun shopping tezamen met andere reizigers die net als u, een goede tijd beleven.

Geniet van een warme maaltijd of een luxe diner met een spectaculair uitzicht op zee. Of vind een koopje in onze winkel aan boord, met fantastische kortingen op al uw favoriete merken. Onze Kids Club houdt de kleintjes tevreden. Aan boord kunt u ook gebruik maken van onze populaire wellness arrangementen, zoals een bezoek aan de Finse sauna, massages of een schoonheidsbehandeling. Kortom uw vakantie begint al bij ons aan boord! Op alle schepen vindt u restaurants, bars en een kinderspeelplaats. Aan alles is gedacht! Wij bezorgen u graag een onbezorgde reis.

Er is meer dan voldoende ruimte aan boord en als het mooi weer is, kunt u op het dek van de bootreis genieten. Of kies ervoor om gewoon wat te ontspannen met uw favoriete drankje en te genieten van het uitzicht op zee.

Kinderen gratis

Kinderen onder de 12 jaar mogen kosteloos mee en kinderen tot en met 5 jaar mogen ook nog eens gratis gebruik maken van ons heerlijke restaurant! Vikinglines heeft onlangs ook besloten dat alle 6-17-jarigen kunnen smullen van onze grote buffet voor een speciale kinderprijs – alles van mini-hamburgers tot pannenkoeken en drankjes zijn inbegrepen.

Åland eilanden

Onze restaurants

Aan boord

Onze wellness